Kedvező árak a PÉCSIKE a rendszeres felhasználóknak!

A használatért fizetendő: Bérlet ára + Kártyadíj + Kölcsönzés díja

Bérlet és kártya díj
A PÉCSIKE kártya használatához, a PÉCSIKE rendszerhez való hozzáférést biztosító fél éves vagy éves bérlet vásárlása szükséges.

Bérletdíjak (2020. március 1-től)
Éves bérlet 7.500 Ft
Kedvezményes éves bérlet 6.000 Ft
Féléves bérlet 6.000 Ft
Kedvezményes féléves bérlet 4.800 Ft
Havi bérlet 1.750 Ft
Kedvezményes havi bérlet 1.400 Ft
PÉCSIKE kártya 600 Ft/kártya

A PÉCSIKE minden évben március 1-től november 30-ig üzemel, a bérletek érvényessége is ezen időszakra vonatkozik. A Tüke Kártya tulajdonosok, Irány Pécs! kártyával és pécsi diákigazolvánnyal rendelkezők jogosultak kedvezményes bérlet váltására. 

A bérletek a kártyaigényléssel, illetve a kártya érvényességének meghosszabbításával együtt vásárolhatók meg a kártyaértékesítő helyeken.

Ezen felül a kártya kiváltásakor minimum 2.000 Ft-nak megfelelő összeget fel kell tölteni minden egyes kiváltott kártyára. A feltöltött összeg a bérlet, illetve a bérlet lejárta után egy hónapon belül vásárolt újabb bérlet érvényességének ideje alatt használható fel. A bérlet lejárta utáni egy hónapon belül a fel nem használt összeget a Kártyaértékesítő helyeken visszafizetjük. A kerékpár kölcsönzésének díja a feltöltött összegből kerül levonásra.

Alkalmi felhasználó

A használatért fizetendő: Jegy ára + Kölcsönzés díja

Jegyárak
24 órás jegy 350 Ft
72 órás jegy 700 Ft
7 napos jegy 1.200 Ft

Jegyvásárlás esetén a rendszer 8.400 Ft-ot befoglal letétként a felhasználó bankszámláján. A megvásárolt jegy érvényességi idejének lejárta után a rendszer a letét összegéből levonja a jegy árát, a kölcsönzési díjat, majd a fennmaradó összeget 3 banki napon belül felszabadítja a felhasználó bankszámláján.

Kölcsönzés díja

Minden új kölcsönzéssel megkezdett fél óra a megvásárolt, érvényes jeggyel, vagy bérlettel ingyenes. 

Az első fél óra után, minden megkezdett fél óra kölcsönzésnek számít, mely kiszámlázásra kerül.

Kölcsönzés díja
0-30 perc ingyenes
30-60 perc 250 Ft
60-90 perc 500 Ft
90-120 perc 800 Ft
Minden további megkezdett fél óra +400 Ft

A kölcsönzés maximális időtartama alkalmanként 10 óra lehet. Ha 10 órán belül a kikölcsönzött kerékpár nem kerül vissza bármelyik dokkolóba, a kerékpárt eltűntnek nyilvánítjuk és kerestetni fogjuk.